Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

6 μυστικά μακιγιάζ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Τα 6 πιο σημαντικά tips μακιγιάζ που πρέπει να γνωρίζεις για να τα εφαρμόζεις στα καθημερινά beauty looks σου. 

 



1. Βεβαιώσου πως τα προϊόντα ενυδάτωσης που χρησιμοποιείς έχουν απορροφηθεί από την επιδερμίδα σου, πριν αρχίζεις να εφαρμόζεις το make up, το concealer και την πούδρα σου. Διαφορετικά, αν το δέρμα σου είναι ακόμα υγρό, ίσως δεν καταφέρεις να πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς.




2. Καλό είναι να γνωρίζεις πως μπορείς να εφαρμόζεις το concealer σου πριν ή μετά το foundation σου. Διάλεξε τη σειρά που σε βολεύει περισσότερο και προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις αποχρώσεις κοντινές στην επιδερμίδα σου.





3. Μπορείς να πετύχεις το τέλειο smokey eye look σε τέσσερα απλά βήματα. Εφάρμοσε μία ουδέτερη σκιά στο καπάκι του ματιού, μία πιο λευκή κάτω από το κόκκαλο του φρυδιού, στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία ανοιχτή σκιά για να καλύψεις όλο το βλέφαρο και στο τέλος, εφάρμοσε μία πιο σκούρα στην εξωτερική γωνία των ματιών σου που θα απλώσεις καλά για να αναμειχθεί με την πιο ανοιχτή και να δημιουργήσουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.





4. Ένα έξυπνο tip που πρέπει να δοκιμάσεις για το μολύβι ματιών. Τοποθέτησέ το ανάμεσα στα χέρια σου και άρχισε να το ζεσταίνεις τρίβοντας τα, ώστε να είναι πιο μαλακό κι έτσι πιο εύκολο να το εφαρμόσεις στα μάτια σου.




5. Μην το παρακάνεις με το μολύβι των φρυδιών. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις μία απόχρωση κοντινή στο φυσικό σου χρώμα για να μη δείχνει κακόγουστο το αποτέλεσμα. Επιπλέον, δοκίμασε να παραμείνεις κοντά στα φυσικά όρια των φρυδιών σου.


6. Ένα φωτεινό κραγιόν κάνει θαύματα! Μπορεί οι φυσικές αποχρώσεις να έχουν περίοπτη θέση στο νεσεσέρ σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να δοκιμάζεις ένα πιο έντονο κραγιόν στα χείλη σου. Ειδικά, τις φορές που κρατάς πιο φυσικά τα μάτια σου, ένα χρωματιστό κραγιόν θα κάνει τη διαφορά στο look σου.



Πηγή: http://joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου