Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τα 5 πιο hot σχήματα νυχιών και πως θα τα πετύχεις

 
 
Πιάσε τη λίμα και ετοιμάσου.
Αποκλείεται να μην έχεις προσέξει ότι τα μακριά νύχια είναι το πιο hot trend και αυτής της σεζόν. Ειδικά όταν συνδυάζονται με πολλά λεπτά δαχτυλίδια ή άλλα αξεσουάρ και βραχιόλια. Από τη στιγμή λοιπόν που θα αποφασίσεις να μακρύνεις τα νύχια σου, εκτός από το nail art, πρέπει να διαλέξεις και το σχήμα που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και σχήμα νυχιών. Για να στο κάνουμε πιο εύκολο, συγκεντρώσαμε τις πέντε πιο καυτές τάσεις όσον αφορά το σχήμα των νυχιών και σου δείχνουμε τι πρέπει να προσέξεις για να τις πετύχεις. 
 
 
 

Almond και Oval

Για να σχηματίσεις τα νύχια σου σε oval ή almond πρέπει να έχεις υπομονή καθώς αυτό το σχήμα απαιτεί αρκετό μήκος και σίγουρα θα χρειαστεί να τα λιμάρεις αρκετά και να τα αφήσεις να μεγαλώσουν κι άλλο πριν τους δώσεις το τελικό σχήμα, αφού πρόκειται να χάσουν αρκετό από το μήκος τους με το πρώτο λιμάρισμα. Επίσης, καλό θα ήταν να το κάνεις σταδιακά και να περάσεις πρώτα στο oval σχήμα και στο επόμενο μανικιούρ σου στο almond. Αν πρέπει να ακολουθήσεις μια συμβουλή για να πετύχεις αυτό το σχήμα, θυμήσου αυτή: Απόφυγε να πέσεις στην παγίδα του να λιμάρεις υπερβολικά τις άκρες για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα και ακολούθησε καλύτερα μια πορεία αργή αλλά σταθερή.  



Στρογγυλά
Σε αυτή την περίπτωση είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχεις το σχήμα. Αυτό που ίσως σε προβληματίσει είναι να το διατηρήσεις, αφού τα στρογγυλά νύχια έχουν την τάση να σπάνε ή να ξεφλουδίζουν πιο εύκολα. Γι' αυτό το λόγο, χρησιμοποίησε ένα καλό σκληρυντικό νυχιών και φρόντισε το δέρμα γύρω από τα νύχια, απλώνοντας λίγο λάδι. Έτσι, θα μειώσεις  την εμφάνιση από πετσάκια αλλά και το ξεφλούδισμα στις άκρες των νυχιών. 



Coffin
Είναι λίγο rock, είναι λίγο εκκεντρικά και είναι σίγουρα τα πιο μακριά από όλα. Αν και μπορούν να γίνουν και σε μικρότερα μήκη, το ιδανικό coffin θα το πετύχεις μόνο σε αρκετά μακριά νύχια. Ακριβώς όμως επειδή είναι πολύ ιδιαίτερα και μπορεί να σε δυσκολέψουν πολύ με το πληκτρολόγιο ή το κινητό σου, δοκίμασε τα πρώτα σε πιο κοντά νύχια για να δεις αν θα το τολμήσεις. Άσε που είναι πολύ πιθανό να χρειαστείς τη βοήθεια ενός επαγγελματία για να τα σχηματίσεις την πρώτη φορά. 



Τετράγωνα
Μπορείς να πεις ότι αυτό το σχήμα είναι και το πιο εύκολο για να το πετύχεις στο σπίτι, αρκεί να είσαι φαν των πιο κοντών νυχιών. Βλέπεις, τα τετράγωνα νύχια διατηρούνται χωρίς πολύ κόπο όταν είναι κοντά αλλά το πράγμα δυσκολεύει όταν μακρύνουν πολύ γιατί αρχίζουν να σπάνε στις άκρες. Ένα ακόμα πλεονέκτημα του να έχεις τετράγωνα νύχια είναι ότι δεν σε περιορίζουν αφού ταιριάζουν με τα περισσότερα nail arts και αποχρώσεις. 


Stiletto
Αυτό το σχήμα ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία κι αποφασίσεις να το δοκιμάσεις, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την τεχνική gel για να ενισχύσεις τα φυσικά σου νύχια. Όπως και να'χει όμως αξίζει τον κόπο αφού εκτός από χαρακτήρα θα δώσει και μήκος στα δάχτυλα σου. 


 
 
 
 
Πηγή: http://www.cosmopolitan.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου