Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

7 μοντέρνες ponytails για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου



Τις περισσότερες φορές επιλέγεις να έχεις κάτω τα μαλλιά σου και φροντίζεις να είναι λαμπερά και καλοχτενισμένα. Όταν όμως θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, προτιμάς να φτιάξεις μία εντυπωσιακή ή πιο κλασική αλογοουρά που δίνει σίγουρα στιλ σε κάθε look σου.

Άλλωστε, μία αλογοουρά είναι ό,τι καλύτερο, ειδικά για τα καλοκαιρινά looks σου, είτε έχεις κλασικό, είτε μοντέρνο στιλ.

Εμείς ανακαλύψαμε 7 τρόπους για να πετύχεις τις πιο ιδιαίτερες ponytails για τις εμφανίσεις σου.

1. Σχημάτισε ζιγκ-ζαγκ στο τελείωμα της χωρίστρας
Αντί να φτιάξεις την κλασική χωρίστρα στη μέση, δοκίμασε να σχηματίσεις μία χωρίστρα ζιγκ-ζαγκ και έπειτα να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά σε μία κομψή αλογοουρά.

2. Πλέξε τη μισή ή ολόκληρη
Αν σου αρέσουν τα bohemian looks, μπορείς να δοκιμάσεις να πλέξεις την αλογοουρά σου μέχρι τη μέση ή ολόκληρη.



3. Ολόισια, λεία αλογοουρά
Μπορείς να πετύχεις την τέλεια αλογοουρά, αφού πρώτα ισιώσεις καλά τα μαλλιά σου. Χρησιμοποίησε την πρέσα ισιώματος και στη συνέχεια, εφάρμοσε ένα προϊόν για κράτημα. Έπειτα μπορείς να μαζέψεις τα μαλλιά σου ψηλά.



4. Ψηλή αλογοουρά με μπλούκλα στο τελείωμα
Πιάσε τα μαλλιά σου πιο ψηλά απ’ ότι συνηθίζεις και φτιάξε μερικές χαλαρές μπούκλες στο τελείωμα με το σίδερο. Ψέκασέ τις με λίγη λακ για να διατηρηθούν και άνοιξέ τις με τα δάχτυλά σου για να δείχνουν πιο φυσικές.


5. Ένα μεγάλο statement αξεσουάρ θα αναδείξει την αλογοουρά σου
Είναι απίστευτο το πως μπορεί να μεταμορφώσει ένα μόνο αξεσουάρ το χτένισμα σου. Προτίμησε κάποιο σε metallic απόχρωση, με κάποιο έντονο σχέδιο.


6. Πρόσθεσε ένα μαντήλι γύρω από την αλογοουρά
Αφού πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, μπορείς να βάλεις στη βάση της αλογοουράς σου ένα χρωματιστό ή printed μαντήλι ή να το φορέσεις σαν κορδέλα για πετύχεις ένα μοντέρνο rockabilly look.




7. Χαλαρή αλογοουρά
Μία χαλαρή αλογοουρά είναι ιδανική για τα street looks σου και αποδεικνύειται πως είναι πιο μοντέρνα από μία επιμελημένη. Μπορείς να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου, να εφαρμόσεις ένα hair spray και στη συνέχεια, να πιάσεις τα μαλλιά σου προς τα πάνω επιτρέποντας σε μερικές τούφες να πετάνε αριστερά και δεξιά για να δείχνει πιο φυσική.



Πηγή:  joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου